Ανακοίνωση – Πρόσκληση Συμμετοχής Επιχειρήσεων στις Ημέρες Καινοτομίας της Περιφέρειας Κρήτης – InnoDays 2023

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνει τη διοργάνωση του τριημέρου: Ημέρες Καινοτομίας Περιφέρειας Κρήτης με τίτλο InnoDays 2023” στις  24 – 26 Νοεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Γούρνες Ηρακλείου).

Η σημαντική επιτυχία των  InnoDays 2022 με τη συμμετοχή άνω των 130 εκθετών αποτελούμενων από επιχειρήσεις, Ιδρύματα και φορείς που αναφέρονται στην Έρευνα και στην Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα, οι δεκάδες συναντήσεις συνεργασίας, οι παρουσιάσεις καινοτόμων πρωτοβουλιών, οι υψηλού επιπέδου συζητήσεις που διεξήχθησαν αλλά και οι πλέον των 5.000 επισκεπτών ανέδειξαν την Κρήτη της γνώσης και της παραγωγής  και τις “InnoDays” σε θεσμό μακράς πνοής.

Η Οργανωτική Επιτροπή(Ο.Ε) των InnoDays 2023” στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι των Ακαδημαϊκών – Ερευνητικών Ιδρυμάτων και στελέχη Επιχειρήσεων φιλοδοξεί:

  • για μια Μεγάλη Συνάντηση της Καινοτομίας και την εμβάθυνση των δεσμών και των κοινών δράσεων μεταξύ των επιχειρήσεων και των ερευνητών.
  • για την ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή καινοτόμων επιχειρήσεων με έμφαση στους τομείς: Αγροδιατροφή, Ευφυής Τουρισμός – Πολιτισμός και Υγεία – Ευεξία.
  • για την συμβολή της διοργάνωσης στις προσπάθειες διεύρυνσης του οικοσυστήματος Καινοτομίας και στην  πιο ενεργή συμμετοχή  των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων, στην επίτευξη της οικονομίας και κοινωνίας της γνώσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή των “InnoDays 2023” καλεί

Όλες τις Επιχειρήσεις που έχουν να παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα ή υπηρεσίες στους παραπάνω τομείς να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους, σε ειδικό περίπτερο, το οποίο διατίθεται δωρεάν, υποβάλλοντας αίτηση συμμετοχής στο Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης, μέσω της  ψηφιακής πλατφόρμας της διοργάνωσης  στην διεύθυνση:

https://innodays.gr/request-2023/

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε συνδυασμό με την αξιολόγηση από την Ο.Ε του βαθμού καινοτομίας των προϊόντων ή υπηρεσιών που προτίθεται να παρουσιάσει η επιχείρηση.

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος έως 25/10/2023

 

 

Διοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης

Υλοποίηση: Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Περιφέρειας Κρήτης, Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρία Κρήτης ΑΕ

Web Site: https://innodays.gr/

 

Για την Οργανωτική Επιτροπή

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΕΡΑΚΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ,

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Related Posts

Ανακοίνωση – Πρόσκληση Συμμετοχής Επιχειρήσεων στις Ημέρες Καινοτομίας της Περιφέρειας Κρήτης – InnoDays 2023

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνει τη διοργάνωση του τριημέρου: Ημέρες Καινοτομίας Περιφέρειας Κρήτης με τίτλο “InnoDays 2023” στις  24 – 26 Νοεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό

Πρόκληση για Εθελοντές – InnoDays 2023

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνει τη διοργάνωση του τριημέρου, Ημέρες Καινοτομίας Περιφέρειας Κρήτης, με τίτλο InnoDays 2023 στις 24 – 26 Νοεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό